Treball

14-May-2013
CERQUES FEINA I NO SAPS PER ON COMENÇAR?

Nosaltres t’ajudam en el procés de recerca de feina a tots els habitants del municipi de Manacor, amb una orientació individual i amb l’objectiu final que aquestes persones trobin una ocupació.

ON TROBAR FEINA?

El primer que necessites és conèixer els diversos canals de recerca de feina que existeixen. No ens podem limitar a anar a un únic canal de recerca, sinó que com més n’utilitzem, més possibilitats tindrem d’inserir-nos laboralment.

EL CURRICULUM VITAE

És una eina imprescindible quan es cerca feina. Es tracta d’un resum escrit i ordenat que ha de recollir les teves dades personals i de contacte, la teva formació i experiència laboral, amb l’objectiu de motivar l’interès de l’empresa i aconseguir una entrevista de selecció.

LA CARTA DE PRESENTACIÓ

Serveix per aconseguir una entrevista de treball, per despertar l’interès o atenció de l’empresa. No es tracta de reescriure el currículum fent-ne un resum, sinó d’enriquir-lo subratllant els punts forts de la teva candidatura i el teu interès pel lloc i/o l’empresa a la qual et dirigeixes. La carta és molt útil quan respons a una oferta de treball, quan presentes la teva candidatura a una empresa o per actualitzar les dades del currículum que vas enviar fa temps.

BORSA DE TREBALL

Per poder accedir a les ofertes de treball que pugui tramitar l’Ajuntament de Manacor és necessari que estiguis inscrit a la borsa de treball com a usuari/ària. Per dur a terme aquesta inscripció, és imprescindible venir personalment a l’àrea de Foment de l’Ocupació amb un currículum.

ASSESSORAMENT LABORAL

L’objectiu és donar resposta a consultes específiques sobre el món del treball: aspectes legals, contractació, salaris, etc.