Manacor, present a la Universitat Catalana d'Estiu

19-August-2015
El batle de Manacor, Miquel Oliver, ha intervingut aquest dimarts a una de les múltiples conferències que tenen lloc aquests dies a la XLVII Universitat Catalana d'Estiu. Oliver ha parlat, juntament amb altres batles d'arreu del territori, al debat 'municipis i educació'. En la seva exposició ha introduït la realitat educativa de Manacor i ha explicat les principals problemàtiques que ha d'afrontar un ajuntament en matèria d'educació.

Més enllà, el batle s'ha referit al moment actual com 'una oportunitat' donada la voluntat de diàleg amb la comunitat educativa, la potenciació del consell escolar municipal i el camí emprés cap un projecte educatiu de municipi. Així mateix, Oliver ha lloat
el teixit associatiu de Manacor, destacant la presència de nombroses entitats culturals, esportives o de pares i mares d'alumnes. El batle de Manacor ha agraït també la tasca i la lluita dels docents aquests darrers anys.

A la conferència també hi ha intervingut Maria Josep Ortega (batlessa de Carlet), Joan Pau Alduy (president de la Comunitat d’Aglomeració de Perpinyà), Carles Puigdemont (batle de Girona), David Rodríguez (batle de Solsona), Jaume Casals (batle de Navàs), Mateu Ferrà (batle de Banyalbufar) i Francesc Manent (batle de Sant Andreu de Sureda i president de SIOCCAT).

La Universitat Catalana d'Estiu se celebra anualment a Prada (Catalunya Nord) i s'hi poden trobar una gran diversitat d'actes, majoritàriament cursos i xerrades però també activitats lúdiques.