Gran col·laboració ciutadana a les festes de s'Illot

10-August-2015
S'hi poden trobar activitats de tot tipus i per a totes les edats. Des d'esports o activitats marítimes fins concerts i ballades.

Les festes de s'Illot tornen a destacar per la implicació d'entitats i particulars a l'hora d'elaborar el programa. Prop d'una vintena d'associacions, empresaris i persones col·laboren activament en els diferents actes de les festes. Així ho ha volgut destacar la tinenta de batle de Ciutadania Maria Francesca Mas que ha agraït la implicació del teixit silloter. Mas, responsable de Cultura i Festes, s'ha mostrat partidària de què s'Illot disposi d'una comissió organitzadora entenent que és el poble qui ha decidir com són les festes i que l'Ajuntament ha d'estar al servei d'aquestes.

El programa de festes de s'Illot s'ha presentat aquest dilluns al restaurant Es Mollet. A la roda de premsa hi han assistit diverses persones que han col·laborat en la seva elaboració. Els actes comencen aquest divendres 14 d'agost i finalitzen el 23 del mateix mes. S'hi poden trobar activitats de tot tipus i per a totes les edats. Des d'esports o activitats marítimes fins concerts i ballades. Cal destacar la IX Fira Nocturna de productes artesans i autòctons, la Gambada sillotera, la sombrillada noctura o el III Tast de Vins.

Les il·lustracions del programa han anat a càrrec de Cati Cànoves. Es tracta d'unes aquarel·les amb motius marítims on la posidònia n'és la protagonista. En aquest sentit, el programa d'actes incorpora una xerrada i recorregut per la costa sillotera. Anirà a càrrec de Sebastià Sansó qui explicarà els valors naturals de la zona. Durant l'excursió, es recolliran plantes invasores.