Porto Cristo celebra la revetlla de Sant Jordi

23-April-2024

Porto Cristo s'ha omplert aquest dilluns 22 d'abril de llibres i màgia en celebració de la revetlla de Sant Jordi, el punt àlgid de la Setmana del Llibre a la localitat, amb la Fira del Llibre i activitats per a totes les edats.

La jornada va començar amb sessions de contacontes en Construcció a les 9:30 h i 11:30 h a la Biblioteca de Porto Cristo, destinades especialment a les escoles, per despertar la imaginació dels més petits. A partir de les 16 h i fins a les 19:30 h, l'Oficina Municipal de Porto Cristo es va transformar en el punt de trobada per a la Fira del Llibre.

Els alumnes de l'IES Porto Cristo van sorprendre amb una instal·lació artística de les Rondalles Mallorquines. A les 17 h, els més petits varen gaudir d'un contacontes especial d'El Petit Dimonió, amb Dani Domínguez i Guillem Sansó. A continuació, La Bibliomòbil del Circ Bover va oferir una experiència de descobriment de les faules al públic infantil, de 18:30 h a 19:30 h. 

El punt i final el posà Caterina Valriu amb Contes de Dones, Dones de Conte. 

La revetlla de Sant Jordi a Porto Cristo va ser un esdeveniment cultural enriquidor, un homenatge a la literatura i amb l'objectiu de seguir fomentant el plaer de llegir i compartir històries.