Els tiquets bescanviats per les entrades del concert d'Anegats sumen una quantitat de 46.914 euros gastats al comerç local

13-March-2023

El departament de Comerç de l’Ajuntament de Manacor ha bescanviat un total de 2.526 tiquets de compra de comerços del municipi de Manacor per entrades per al concert d’Anegats i DJ Jara que ha tengut lloc aquest dissabte 11 de març al Parc Municipal. partir de les 21 h, el recinte del Parc Municipal s’ha obert al públic que assistirà al concert d’Anegats i DJ Jara. Per a poder obtenir les entrades per al concert, era necessari haver bescanviat tiquets de compra d’algun comerç local del municipi de Manacor. Es podia obtenir una entrada per cada 10 euros gastats en un comerç local, fins un màxim de dues entrades per tiquet (10 euros: una entrada / A partir de 20 euros: dues entrades). Aquelles persones que havien comprat a la fira d’estocs també podien anar directament al Parc Municipal amb el tiquet de compra.

Aquest concert s’emmarcava en la campanya de dinamització comercial ‘Una volteta per Manacor’ i aquest sistema d’entrades ha permès comptabilitzar una despesa al comerç local de 46.914,39 euros. D’acord amb aquestes xifres, s'ha generat un efecte multiplicador de 3,12 respecte del cost total d’aquest per a les arques municipals.

Anegats i DJ Jara han animat aquest dissabte vespre un públic entregat que ha assistit al concert després d’una completa jornada comercial en què quaranta botigues de Manacor han tret els seus estocs al carrer oferint importants descomptes.