SIS ESTUDIANTS DE MANACOR SÓN PREMIATS PER LES SEVES QUALIFICACIONS EN ELS ESTUDIS UNIVERSITARIS I DE FORMACIÓ PROFESSIONAL

27-January-2023

Sis estudiants de Manacor han estat premiats aquest divendres per les seves qualificacions acadèmiques en els estudis universitaris i de Formació Professional. En un acte celebrat al Centre Universitari de Manacor, han fet entrega dels guardons el batle de Manacor, Miquel Oliver i el delegat d’Educació i Cultura, Mateu Marcé. A l’acte, que ha estat presentat pel director del Centre Universitari de Manacor, Jaume Rigo, també hi han assistit els familiars i amics dels estudiants premiats.

Els objectius principals d’aquests premis són els de fomentar l’estudi i la cultura de l’esforç acadèmic entre la població, fer un reconeixement públic als estudiants universitaris i de Formació Professional que demostren tenir el millor nivell acadèmic del municipi i posar la seva tasca com a exemple. D’entre estudiants amb expedients acadèmics brillants que s’han presentat a aquests premis, el tribunal qualificador ha seleccionat els tres millors de les dues categories, atorgant a aquestes alumnes la dotació econòmica del premi, que és de 500 euros per al guanyador, 300 euros per al segon classificat i 200 euros per al tercer.

Premi als Estudis Universitaris, curs 2021-2022

Primer premi: Maria Antònia Vanrell Bosch, dels estudis de Màster Universitari en Biologia Avançada: Investigació i Aplicació, a la Universitat de Sevilla, amb una nota mitjana de 9,920. Aquest premi està dotat amb 500€.

Segon premi: Antonio Lorenzo Martínez Wambre, dels estudis de Màster Universitari en Formació del Professorat a la Universitat Internacional de la Rioja, amb una nota mitjana de 9,579. Aquest premi està dotat amb 300€.

Tercer premi: Margalida Perelló Roig, dels estudis de Grau de Medicina a la Universitat de Barcelona, amb una nota mitjana de 9,227. Aquest premi està dotat amb 200€.

Des de l’any 2005 l’Ajuntament de Manacor ha premiat als alumnes universitaris del nostre municipi que obtenen els millors resultats acadèmics. L’edició d’enguany és la dissetena.

 

Premis als estudiants de Formació Professional

Els premis als estudiants de Formació Professional s’adrecen als estudis de Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS).

Primer premi: Pere Moyà Serra, dels estudis de Tècnic superior en Màrqueting i publicitat a l’IES Manacor, amb una nota mitjana de 10,000. Aquest premi està dotat amb 500€.

Segon premi: Maria del Mar Truyols Prohens, dels estudis de Tècnic superior d’Ensenyament i animació socioesportiva a l’IES Llorenç Garcias i Font, amb una nota mitjana de 10,000. Aquest premi està dotat amb 300€.

Tercer premi: Aleix Barceló Francia, dels estudis de Tècnic superior d’Ensenyament i animació socioesportiva a l’IES Llorenç Garcias i Font, amb una nota mitjana de 9,633.

L’Ajuntament de Manacor concedeix aquests premis des de 2021.