El Patronat de Sant Antoni presenta el programa de 2023 i dóna el sus a les festes més esperades

08-January-2023

Ca na Vallespina s'omplí aquest dissabte horabaixa de gom a gom per assistir a la presentació del programa de Sant Antoni 2023. El Patronat de Sant Antoni celebra enguany els 40 anys de la seva fundació i és per això que el programa reprodueix a la seva portada el penó del col·lectiu. 

"Han passat 1089 dies d'ençà de la darrera festa", recordà el president del Patronat, Antoni Gomila, que apuntà també que el Patronat no podia "donar l'esquena a la igualtat", referint-se a la incorporació d'una dona en el primer ball, aquest proper dimarts dia 10. En aquest sentit, el batle de Manacor, Miquel Oliver agraí al Patronat "recollir el que la societat us demana", ja que "les festes que es fan grans són les que s'adapten a la societat". Així mateix, el batle també demanà seny i responsabilitat davant unes festes de Sant Antoni que es preveuen històriques, després de dos anys de cancel·lacions. 

Antoni Llull Morey, qui va ser tresorer del Patronat de Sant Antoni en els anys de la recuperació de la festa, rebé també un sentit homenatge de part del Patronat, que li entregà la insígnia d'or. La seva néta, Natàlia Llull, agraí en nom de la família i de l'homenatjat el reconeixement. 

Maribel Servera i Toni Galmés 'Prim' digueren les gloses que incorpora el programa davant del públic. Una vegada acabat l'acte, després de la música dels sonadors, la Banda de Música de Manacor oferí un concert a la plaça Ramon Llull, un horabauxa musical que omplí l'espai de petits i grans amb ganes de festa i de dimonis.