El IV Trofeu Ciutat de Manacor de Voleibol es disputarà el 17 i 18 de setembre

14-September-2022

El poliesportiu Miquel Àngel Nadal acollirà el cap de setmana del 17 i 18 de setembre el Trofeu Ciutat de Manacor de Voleibol 2022. En total, seran tres partits que es disputaran per preparar el retorn a la Superlliga. El primer, aquest dissabte 17 de setembre a les 11.30 h entre el CV Palma i el CVS Tren de Sóller, seguits del partit que tendrà lloc a les 18 h entre el Conecta Balear CV Manacor i el CVS Tren de Sóller. Diumenge 18 a les 11.30 h es disputarà el partit Conecta Balear CV Manacor – CV Palma.

A més del batle, Miquel Oliver; el delegat d’Esports, Artur Aguiló; i el representant de la directiva i expresident del Club Voleibol Manacor, Andreu Mesquida; també han assistit a la presentació del IV Trofeu Ciutat de Manacor l’entrenador del primer equip, Lluís Molada i alguns dels seus jugadors.

«Convid a tothom a que vengui a veure’ns perquè jugam a la Superlliga, la màxima categoria de voleibol a nivell estatal, pel que la gent veurà un bon espectacle», ha assegurat Andreu Mesquida. El batle de Manacor ha donat les gràcies i l’enhorabona als jugadors i al club «per fer-nos gaudir a cada partit els darrers anys a la màxima categoria». «Amb el Trofeu Ciutat de Manacor, l’Ajuntament de Manacor demostra el suport amb el CV Manacor, amb l’organització d’aquesta competició, però també ajudant a fer Manacor una mica més gran perquè projectes com el del CV Manacor demostren al què es pot arribar», ha conclòs.

Les entrades estaran disponibles a la taquilla una hora abans del partit a un preu de 10 euros.