Els RODATALLERS tornen aquest juliol a Manacor, Porto Cristo i s’Illot

21-June-2022

L’oferta educativa i de lleure de l’Ajuntament de Manacor torna aquest estiu a Manacor, Porto Cristo i s’Illot amb els Rodatallers adreçats als infants nascuts entre els anys 2010 i 2014. Es tracta d’una oferta de tallers especialitzats i gratuïts un dia a la setmana a cada nucli en horari de 9.30 h a 13.30 h.

Els tallers aprofiten els espais municipals de l’Escola Municipal de Mallorquí, el Conservatori Municipal de Música, la Institució Antoni M. Alcover, el Museu d’Història, el Molí d’en Fraret, la Delegació municipal de Porto Cristo i el Centre Sociocultural de s’Illot.

Per a poder garantir la seva realització, cal que les persones interessades s’inscriguin a aquells Rodatallers que els interessin mitjançant la web www.enviumanacor.cat

Cada taller consistirà en:

 

Artistes amb materials trobats. Véns a fer una volta amb ulls d’artista? Podrem trobar els materials més originals, que amb una mica d’imaginació convertirem en autèntiques obres d’art.

 

Feim de periodistes de ràdio. Descobreix com es fan els programes de ràdio, notícies, música, relats, publicitat...Farem ‘un molt’ de tot!

 

Versos d’estiu. Pot ser divertit fer poesia? Molt! Vine a experimentar-ho i podràs crear un original poema visual...a una tovallola de platja!

 

Hip hop i més! Qui es pot resistir als ritmes de la percussió? Jo, no...i tu? Apunta’t i aprendrem a ballar les danses urbanes més populars.

 

A walk through the island’s history. Ens acompanyes a una passejada divertida per la història de la nostra illa? T’hi esperam! Taller en llengua anglesa.