La Policia Local de Manacor deté dos joves que conduïen de manera temerària un cotxe robat, sense carnet de conduir i sota els efectes de les drogues

06-March-2022

La Policia Local de Manacor ha detingut dos joves que conduïen un cotxe robat, de manera temerària, sense carnet de conduir i sota els efectes de les drogues. La matinada de divendres, els agents de la Policia Local varen advertir un vehicle BMW que circulava sense llums per la plaça Ramon Llull a una velocitat superior a la permesa.

En veure el perill que suposava per a la resta d'usuaris de la via, procediren a interceptar-lo accionant els llums d'emergència. El conductor del vehicle que perseguien, lluny de seguir les indicacions dels agents, continuà sense llums per avingudes i carrers amb gran afluència de vehicles, obligant-los a aturar-se i fins i tot a realitzar maniobres perilloses per evitar ser colpejats frontalment pel conductor temerari.

El vehicle BMW va circular més de dos quilòmetres en sentit contrari a tota velocitat i, després de ser perseguit per diverses dotacions policials, el conductor va perdre el control del vehicle i impactà contra varis senyals de trànsit i un arbre, pel que no pogué continuar la fuga.

Una vegada interceptat el vehicle, el conductor va sortir-ne corrents donant-se a la fuga, malgrat que va poder ser detingut poc després pels agents. A l'interior del vehicle hi havia un altre jove, que va ser arrestat i traslladat a l'Hospital de Manacor, on va ser atès de les ferides que presentava.

Després de fer les comprovacions corresponents, la Policia Local advertí que el vehicle havia estat substret feia poques hores a Manacor. Acte seguit, el conductor va ser detingut per conduir de manera temerària un cotxe robat, sota l'efecte de les drogues i per no tenir permís de conduir.