Conclou el curs d’Arqueologia cristiana al jaciment de Son Peretó

09-September-2020

L’Ajuntament de Manacor, a través del Museu d'Història de Manacor, i amb conveni amb la Facultat d'Història, Arqueologia i Arts Cristianes Antoni Gaudí, de Barcelona, ha fet possible un any més, un nou curs d'arqueologia d'introducció al món cristià dels segles IV-VIII.

Aquest curs s’ha desenvolupat entre la darrera setmana d’agost i la primera de setembre. Vuit estudiants han aprofitat aquest curs que, enguany, ha estat marcat per les restriccions de la Covid-19 i per la realització dels cursos només amb alumnes residents a Mallorca.

A més de formació teòrica al Museu de Manacor, que ha estat impartida pel director tècnic de l’excavació, Mateu Riera, els estudiants també han participat en les excavacions a Son Peretó. El curs equival a cinc crèdits ECTS (European Credit Transfer System) d'un seminari de màster.

La regidora d’Urbanisme i Patrimoni, Núria Hinojosa, juntament amb la directora del Museu d’Història de Manacor, Magdalena Salas, han visitat el jaciment per agrair al director tècnic de l’excavació i als alumnes del curs la seva participació.