Una multitudinària festa de nit de Cap d’Any dona la benvinguda al 2019 des dels peus del campanar

02-January-2019
Les ganes de festa i de passar-ho bé varen fer sortir al carrer centenars de persones per dir adéu a l’any 2018 i donar la benvinguda al 2019. A Manacor durant aquestes dates s’han celebrat moltes festes però una de les més multitudinàries va tenir lloc a la plaça Weyler dia 31, quan la nit de Cap d’Any congregà davall el campanar de Manacor centenars de persones que hi acudiren a veure la gala amb els 12 raïms a la mà.



Famílies senceres, amics i veïnats amb ganes de música i de passar-ho bé es trobaren a la plaça Weyler per donar la benvinguda al 2019 plegats. A les 23.40 h de la nit, les presentadores de la gala de Cap d’Any de Manacor, na Montse Amer i en Lluc Rosselló, començaren a animar tots els que arribaven a la plaça Weyler amb els dotze raïms a punt. Bromes, vídeos i fotos varen fer passar el temps fins que començaren a sonar les dotze campanades que ens feren entrar al 2019. Paperins, cava, “molts d’anys”, els primers “visca Sant Antoni” i els millors desitjos per a l’any nou ompliren de festa la plaça Weyler.



Però la festa per acomiadar el 2018 no va ser la de cada any. I és que els presentadors es proposaren convertir la plaça manacorina que està als peus del campanar en la sala d’estar més gran del món i el resultat va ser una gala original i ben animada que no va decebre els assistents. Les activitats de Nadal continuen a tots els nuclis de població de Manacor fins dia 6 de gener. A més de tota l’oferta comercial del municipi, el mercadet de Nadal manacorí ofereix artesania, decoració i tot tipus de productes al centre de vianants. El mercadet omplirà d’ambient nadalenc el centre de Manacor els dies 4 i 5 de gener.



A més a més, tothom que compri al petit i mitjà comerç de Manacor pot obtenir entrades per anar de franc a les atraccions infantils de la plaça de Ramon Llull i també al trenet de Nadal. Els dies 3, 4 i 5 de gener el tren recorrerà les principals artèries comercials de la ciutat, de les 17 h fins a les 20 h, i les atraccions continuaran en marxa. I és que dia 5 Ses Magestats els Reis d’Orient ompliran d’il·lusió i de fantasia molts dels carrers del municipi amb les seves espectaculars cavalcades que serviran per acomiadar les festes de Nadal. Per a més informació podeu consultar el programa d’actes nadalencs a www.manacor.org.