La gent major del Municipi i les associacions de la tercera edat s’interessen per la història i la indústria de Manacor

03-December-2018
La indústria alimentària, la natura, la gastronomia i un dels majors recursos turístics del municipi de Manacor com són les coves han centrat la darrera excursió sociocultural organitzada per la Delegació de Gent Gran de l’Ajuntament de Manacor. L’Ajuntament ofereix aquestes rutes a totes les associacions de la tercera edat del municipi i el passat dimecres dia 21 de novembre foren una seixantena de persones les que gaudiren de la ruta que els va menar de Manacor a les entranyes del supermercat Hiper Centro i a les coves del Drac, a Porto Cristo.

“Aquestes sortides tenen molta demanda i volem seguir programant-les perquè en totes les franges d’edat hi ha gent inquieta i amb ganes de saber què passa, com es transforma i com es modernitza el nostre municipi”, explicà la regidora de Serveis Socials i Gent Gran, Maria Isabel Bauzà. Aquestes excursions són obertes a totes les persones majors i l’Ajuntament s’encarrega de sufragar el transport i de coordinar les visites.

La darrera excursió va constar d’una visita a Hiper Centro, on els participants varen poder degustar els productes que s’hi elaboren i varen recórrer les instal·lacions internes i els departaments de forn, carnisseria, peixateria, bodega i fruiteria. Tots i totes els que anàren d’excursió varen dinar plegats al restaurant ca'n Toni de Porto Cristo i  continuaren d’excursió amb una visita a les Coves del Drach. En altres ocasions la gent gran de Manacor ha visitat amb l’Ajuntament fàbriques de perles, jaciments arqueològics, finques agrícoles o indústries de transformació de productes agrícoles com tafones o cellers.