El III Certamen Internacional Memorial Francisco Fort premia la Banda Jove del Conservatori de Manacor

11-March-2019
La Banda Jove del Conservatori de Manacor, que dirigeix Antònia Bassa, ha rebut el segon premi del III Certamen Internacional ‘Memorial Francisco Fort’, que es va celebrar els cap de setmana del 2 i 3 de març. Diferents bandes juvenils de l’Estat i de Portugal han pres part en el concurs, que promou el Centre Artístic Musical de la localitat valenciana de Montcada.

Des de l’Ajuntament de Manacor es vol fer arribar “l’agraïment a tots els músics que formen part de la Banda Jove del Conservatori per haver estat mereixedor d’un premi tan important com aquest i saber desenvolupar amb passió i il·lusió el talent i la trajectòria musical dels components de la Banda”, ha explicat la batlessa Catalina Riera. En el mateix sentit s’ha expressat la regidora de Cultura, Antònia Llodrà, que ha agraït a la seva directora, Antònia Bassa, “el fet d’haver contagiat la dedicació i la passió per la música a les noves generacions del municipi”.

La banda Jove del Conservatori de Manacor ha concursat en la modalitat virtual. Per això la Banda Jove de Manacor va enviar un vídeo interpretant les obres Pompeia, del compositor Hugo Chinesta, i Zombies Party de Azael Tormo Muñoz. A través d’aquest vídeo el jurat ha pogut comprovar la qualitat interpretativa de la jove banda manacorina i els ha concedit el segon premi. Així des de l'Ajuntament de Manacor i des del Conservatori Municipal de Manacor volem sumar-nos, en nom de tots els veïnats del municipi, al reconeixement de la banda Jove del Conservatori de Manacor.