Manacor, present a una desena de publicacions italianes especialitzades en viatges

16-Noviembre-2022

El contingut relacionat amb el municipi de Manacor és el resultat de la roda de premsa oferida per la delegació de Turisme el passat octubre a Roma

Una desena de publicacions italianes especialitzades en viatges han publicat contingut relacionat amb el municipi de Manacor arran de la roda de premsa que la delegada de Turisme, Maria Antònia Truyols va oferir el passat 18 d'octubre al Centre Multimèdia interactiu de Turespaña a Roma en el marc del viatge de l'Associació Cultural de Sant Domingo a Roma. Es tracta d'una de les accions de promoció turística del municipi que du a terme la delegació de Turisme de l'Ajuntament. 

Guida viaggi, Lo Strillo, Primapress, Master Viaggi, Fogli e viaggi, Identity style, L’Agenzia di viaggi Magazine i Taccuino di Viaggio han dedicat articles centrats en el patrimoni cultural i natural de Manacor donat a conèixer per la delegació de Turisme a la capital italiana.

Maria Antònia Truyols va donar a conèixer davant una vintena de periodistes italians especialitzats en turisme la geografia, la història, el patrimoni i la cultura del municipi de Manacor. L'acompanyaren la responsable del Centre Multimèdia Interactiu, Maite Marín i el director de l’Oficina Espanyola de Turisme, Gonzalo Ceballos. Finalment, el president de l’Associació Cultural de Sant Domingo, Antoni Oliver, va explicar la dansa dels Moretons als assistents.

Una vegada finalitzada la roda de premsa, la delegació de Turisme va oferir una degustació de productes de Manacor i de Mallorca.

Tot seguit, els Moretons varen ballar davant l’Oficina de Turisme d’Espanya a Roma.