L’Ajuntament de Manacor posa en marxa un nou servei de recollida de poda a domicili a Porto Cristo i s’Illot

19-Julio-2024

L’Ajuntament de Manacor introdueix millores importants en el servei de recollida de poda amb l'objectiu de millorar la gestió dels residus vegetals i proporcionar un servei més eficient als ciutadans. Aquesta iniciativa cerca promoure un entorn més net i sostenible, alhora que facilita als veïns el correcte tractament dels residus verds.

La principal millora del servei consisteix a la recollida de poda a domicili. Així, el servei de recollida de poda es recollirà sota demanda a Porto Cristo i s’Illot a partir d’aquest dilluns 22 de juliol. A partir d'ara, es garantirà la recollida domiciliària a aquests dos nuclis, evitant l'acumulació de residus vegetals a la via pública, el que contribuirà a mantenir els espais públics més nets i ordenats, reduint l'impacte visual i ambiental dels residus vegetals.

El departament de Medi Ambient recorda la importància de la correcta separació i dipòsit dels residus de poda. Un correcte tractament de la poda permetrà la seva reutilització i compostatge, el que suposa la reducció de la quantitat de residus que es destinen a la incineració.

Per a concertar el servei, els veïns poden sol·licitar una cita al telèfon 971553607.

Les persones que volen acollir-se a aquest servei han de treure les branques en feixos, i les fulles i la gespa dins un poal. El servei no recollirà terra ni residus inorgànics, ni fulles ni troncs de palmera.