Més de 1000 persones participen a la desfilada de Carrosses i Comparses de les Fires i Festes de Primavera 2024

03-Junio-2024

La desfilada de Carrosses i Comparses de les Fires i Festes de Primavera 2024 ha comptat amb més de 1000 participants. 

Aquest diumenge horabaixa, el passeig de Na Camel·la s'ha omplit de color i de famílies. 

Ha encetat la desfilada la Banda de Música de Manacor, seguida de la Colla gegantera de Manacor. L'Amipa de Sant Francesc d'Assís ha mostrat al públic assistent la comparsa 'Protectors del bosc màgic'. A continuació, l'Amipa del CEIP Molí d'En Xema ha desfilat amb la carrossa i la comparsa titulada 'Volem sa roqueta la mar de neta', amb un missatge a favor de la conservació de la natura. 

L'Amipa de Sa Graduada i Es Canyar han aportat el seu granet d'arena a la situació de sequera amb la comparsa titulada 'La Pluja'. L'han seguida la comparsa i la carrossa del Col·legi La Puresa amb els 'Cavallets de la Pures'a. 

L'Afa del CEIP Sa Torre ha passejat cucs, crisàlides i papallones amb la comparsa 'Metamorfosi de la papallona'. L'Amipa del Col·legi La Salle ha afegit el punt dolç a la desfilada amb la carrossa i la comparsa 'Els gelaters de La Salle'. L'han seguida la banda de Cornetes i tambors i els Caparrots de La Salle. 

A continuació, l'Amipa del CEIP Jaume Vidal i Alcover ha omplit d'insectes Na Camel·la amb la carrossa i la comparsa 'Els insectes de Jaume Vidal'. Tot seguit, ha arribat la comparsa més rural amb l'Amipa de Sant Vicenç de Paül, amb el lema 'Temps de tondre'. 

L'Amipa del CEIPIEEM Simó Ballester ha aportat la musicalitat a la trobada, amb la comparsa 'Dona'm la nota'. 

Una desfilada que també ha comptat amb malabars, acrobàcies i la batucada Mostela.