La III Fira de Formació i Ocupació de Manacor dels propers 8 i 9 de maig, una finestra d'oportunitats laborals i formatives

03-Mayo-2024

La III Fira de Formació i Ocupació de Manacor tendrà lloc els pròxims 8 i 9 de maig de 9 h a 14 h al Parc Municipal. La tercera edició d’aquesta mostra comptarà amb activitats programades pels dos dies i la participació d’empreses i centres de formació.

Un dels objectius de la Fira de Formació i Ocupació de Manacor és el de fer d’aparador d’ofertes de feina. Per això, en l’edició d’enguany les empreses també podran oferir llocs de treball més enllà del format presencial i s’incorporarà la modalitat online. Les persones interessades poden consultar les ofertes de feina que podran trobar a la III Fira de Formació i Ocupació al següent enllaç: https://sites.google.com/manacor.org/firaformacioiocupacio2024/p%C3%A0gina-principal

La III Fira de Formació i Ocupació de Manacor és una iniciativa del departament de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Manacor amb la col·laboració de CaixaBank - Dualiza i comptarà amb els mostradors de les entitats que es dediquen al foment de la formació, com el SOIB, d’empreses i de centres de formació. Les persones interessades podran sol·licitar informació amb els representants de les organitzacions per poder conèixer quines son les ofertes laborals que s’ofereixen.

Pel que fa a la mostra de Formació Professional, els centres formatius que hi participin podran oferir tallers i demostracions relacionats amb l’oferta formativa. En la segona edició hi varen participar l’IES Manacor-Politecnic Llevant, IES Mossèn Alcover, IES Porto Cristo, IES Llucmajor, IES Llorenç Garcies i Font, IES Capdepera, IES Puig de sa Font, IES Lledoner, CC Sant Alfons i IES Felanitx.