Manacor mantendrà els accessos planificats al polígon agroalimentari, tal i com recomanen els tècnics

24-Mayo-2023

El departament de Trànsit de la Policia Local considera que la construcció d'un nou vial d'accés exclusiu per a satisfer la petició d’una empresa no té justificació en base a l'interès general

L’Ajuntament de Manacor mantendrà els accessos planificats al polígon agroalimentari, tal i com recomanen els tècnics municipals. Una empresa comercial ha sol·licitat a l’Ajuntament de Manacor la modificació dels accessos al polígon agroalimentari. Concretament, ha sol·licitat a l'Ajuntament de Manacor l'autorització d'un vial d'accés exclusiu al supermercat que vol construir en aquest indret. Fetes les consultes tècniques oportunes, tant la Policia Local com el departament d'Urbanisme coincideixen que aquesta modificació no està justificada i que suposaria una alteració del que s'ha planificat d'acord amb els processos de participació i transparència corresponents.

El departament de Trànsit de la Policia Local ha determinat que la construcció d'aquest nou vial d'accés exclusiu des de la ronda del Port a la nova nau comercial que es vol aixecar al polígon agroalimentari no té justificació en base a l'interès general i així s'ha traslladat a l'empresa en múltiples ocasions, a pesar de la seva insistència. El mateix ha considerat el cap dels serveis jurídics d'Urbanisme de l'Ajuntament de Manacor.

El batle de Manacor, Miquel Oliver, ha manifestat que la posició de l’Ajuntament de Manacor està fonamentada en els criteris que marquen els tècnics municipals. «És la meva obligació com a batle defensar l'interès general per damunt de l'interès particular i així ho faré davant qui faci falta», ha assegurat aquest dimecres en roda de premsa.

Respecte del moment en què es produeix aquesta queixa, el batle ha manifestat que «la intenció d'incidir en una decisió municipal en plena campanya electoral és una pràctica que consider que no és de rebut”.