La Policia Local de Manacor deté dos individus amb possessió d’haixix i cocaïna

05-Mayo-2023

Els detinguts han passat a disposició judicial i el vehicle amb què circulaven ha quedat intervingut

La Policia Local de Manacor va detenir aquest dimecres 3 de maig als voltants de les 13 h del migdia, dos individus que circulaven en cotxe per l’avinguda del Tren de Manacor. Un dels individus va tirar una llosca encesa per la finestra del conductor i una patrulla de la Policia Local va procedir a donar ordre d’aturar el vehicle. Mentre el conductor reduïa la marxa, tiraren per la finestra una bossa que va caure entre uns contenidors situats a la via pública. Finalment, el vehicle es va aturar i els agents observaren com els individus llençaren una segona bossa que va caure a pocs metres.

Mentre els agents immobilitzaven els detinguts, sol·licitaren la presència d’una segona patrulla que va poder comprovar el contingut de les bosses llençades a la via pública, on s’intervingueren 32 peces d’haixix i 26 bossetes de cocaïna, a més de tres telèfons mòbils i 195 euros en bitllets diversos.

Els individus varen ser traslladats a les dependències de la Policia Local de Manacor, on es feren les comprovacions de les substàncies intervingudes i posteriorment foren conduïts a la comissaria de la Policia Nacional de Manacor. El vehicle va ser traslladat a les dependències de la Policia Local, on ha quedat intervingut i a disposició de la instrucció judicial.