Visita a la fàbrica de Perlas Majorica

21-Abril-2023

El director general de Perlas Majorica, Didier Grupposo, ha rebut aquest dijous el batle de Manacor, Miquel Oliver, i la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera. També els han acompanyat la delegada de Desenvolupament Local, Núria Hinojosa, i la delegada de Comerç i Turisme, Maria Antònia Truyols. 

El director general de Perlas Majorica, Didier Grupposo, ha rebut aquest dijous el batle de Manacor, Miquel Oliver, i la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera. Els han acompanyat la delegada de Desenvolupament Local, Núria Hinojosa, i la delegada de Comerç i Turisme, Maria Antònia Truyols.

Grupposo ha explicat que la fàbrica fa 2.400 joies al dia, que els dos darrers anys la plantilla ha augmentat de 165 a 225 treballadors i que el seu objectiu és el de continuar l'expansió internacional.

 "No podem deslligar la història de Manacor de les Perles Majorica, pel que ens enorgulleix veure que l'empresa s'ha renovat i compta amb un projecte de futur", ha manifestat el batle, Miquel Oliver en acabar la visita.