És temps de caminar, sortides a la natura per a totes les edats i nivells

04-Abril-2023

El Patronat Municipal d’Esports organitza sortides el 30 d’abril i el 21 de maig

 

És temps de caminar és un programa de sortides a la natura adreçades a tots els nivells que organitza el Patronat Municipal d’Esports i que compten amb la Col·laboració del Consell de Mallorca. És temps de caminar és un conjunt d’activitats idònies per a dur-les a terme amb grup d’amics o la família, tenen una durada aproximada de 4 hores, en horari de matí.

La primera sortida oferirà un itinerari pel Cap de Ses Salines i la platja des Caragol i tendrà lloc dia 30 d’abril. La segona excursió oferirà un recorregut fins s’Arenalet d’Aubarca, al municipi d’Artà, dia 21 de maig. Totes dues sortides seran de marxa nòrdica i comptaran amb guies professionals i bastons per a totes les persones que hi participin.

Per a participar-hi és necessari inscriure’s a www.enviumanacor.cat; les inscripcions són gratuïtes. L’Ajuntament de Manacor posarà a disposició un bus per dur a terme el transport fins al punt de sortida de l’excursió i la tornada a Manacor.

El Patronat Municipal d’Esports ja va organitzar aquest hivern diverses sortides per la Serra de Tramuntana en el marc d’aquest programa. Arribada la primavera, És temps de caminar trasllada les sortides d’aquesta estació cap a la costa.

Les persones interessades poden consultar qualsevol dubte adreçant-se al Patronat Municipal d’Esports.