L’equip de govern escolta les peticions, queixes i suggeriments dels ciutadans a la quarta Assemblea ciutadana del mandat

14-Octubre-2022

L’equip de govern de l’Ajuntament de Manacor ha escoltat aquest dijous vespre la ciutadania a la quarta Assemblea ciutadana del mandat, un punt de trobada on els veïns del municipi han pogut expressar els seus suggeriments, queixes i neguits al batle i als delegats de l’equip de govern municipal. L'Assemblea ciutadana és un exercici de transparència que convida la ciutadania a prendre la paraula.

A l’inici de la reunió, el batle de Manacor, Miquel Oliver, i es delegats de l’equip de govern han fet una introducció per explicar els principals eixos i mesures duites a terme durant aquests més de tres anys de mandat.

Tot seguit, l'equip de govern municipal ha respost les preguntes del públic, que han abordat assumptes com les obres de la primera línia de Porto Cristo. El delegat de Porto Cristo, Sebastià Nadal i la delegada d’Urbanisme, Núria Hinojosa han contestat les qüestions plantejades en relació a aquest assumpte, i s’han centrat en la necessitat d’abordar la reforma del sistema de clavegueram de tot el nucli de Porto Cristo.

El públic assistent també ha proposat l’ampliació de la recollida porta a porta a tot el nucli costaner, qüestió que ha recollit el delegat de Medi Ambient, Sebastià Llodrà. La creació d’aparcaments dissuassius i l’ampliació de vies de comunicació amb l’Associació de Veïnats de Porto Cristo han estat alguns altres dels temes que s’han abordat i que el batle de Manacor s’ha compromès a analitzar o posar en marxa. Pel que fa a les reivindicacions d’una major presència de la Policia Local, el delegat Joan Gaià ha explicat el dèficit d’efectius del municipi i la tasca feta per part de l’Ajuntament per reclamar més agents davant la delegada del Govern espanyol, Aina Calvo.

La d'aquest dijous a Porto Cristo ha estat la quarta Assemblea ciutadana d'aquest mandat, a més d'altres assemblees sectorials que s'han duit a terme per explicar el Pla General. L'equip de govern ha pres nota dels suggeriment i assumptes plantejats en una trobada que vol ser un punt de contacte amb el poble, per això el batle ha agraït especialment l'esforç de totes les persones que han anat fins a l’Oficina Municipal i s'han interessat per l'acció municipal i el bé comú.