Manacor presenta la temporada de teatre més esperada

10-Septiembre-2022

L'Auditori i el Teatre de Manacor acullen aquesta tardor la XXVII Fira de Teatre, la XII Temporada Gran, la VIII Temporada Simfònica de les Illes Balears i la X Temporada de la Banda de Música de Manacor en la seva primera edició post pandèmia. 

El hall de l'Auditori de Manacor s'ha tornat a omplir enguany després de tres anys per acollir la presentació de la temporada de teatre de Manacor. L'actriu Bàrbara Nicolau ha fet de mestra de cerimònies en una trobada en què la Banda de Música de Manacor ha interpretat l'Halleluja de Leonard Cohen, Time to say goodbye, d'Andrea Bocelli, entre d'altres peces musicals.

El públic assistent ha pogut gaudir d'un tast de l'obra Ego, a càrrec de La Salvatge i Quiè Teatre, una de les que formen part del programa de la Fira de Teatre de Manacor. 

El batle de Manacor, Miquel Oliver, ha destacat la importància del teatre per a Manacor i la il·lusió de poder tornar-hi en condicions "normals", després de la pandèmia. "El Teatre de Manacor és el teatre de Mallorca", ha dit, tot convidant el públic d'arreu de l'illa a gaudir de la temporada que a partir d'aquest dissabte ja s'ha fet pública. L'acte ha comptat també amb la presència i intervenció de la directora general de Cultura, Catalina Solivelles, i de la Directora Insular de Cultura, Maria Pastor, a més del delegat de Cultura de l'Ajuntament de Manacor, Mateu Marcé.

La venda d'entrades per a tots els espectacles i concerts s'obrirà aquest dilluns 12 de setembre, a la web del Teatre de Manacor a partir de les 10 h i a la taquilla del Teatre a partir de les 16.30 h.