Arrenca 'Ara és la teva', el cicle de formació del Servei d'Ocupació de l'Ajuntament de Manacor per millorar les competències professionals

24-Marzo-2022

El Servei d'Ocupació de Manacor (SOM Manacor) de l'Ajuntament ha organitzat i impulsat el programa formatiu 'Ara és la teva', amb programació des del març fins a final d'any. El cicle està conformat per diferents cursos de dues hores orientats a persones desocupades, però també persones que ja tenen feina i emprenedors que volen millorar les seves aptituds i capacitats professionals.

Els cursos combinaran la presencialitat amb la modalitat en línia. La programació fins al mes de juny es pot consultar a https://www.sommanacor.cat/portfolio-item/formacio/#capsules L'assistència als cursos és gratuïta però cal inscripció prèvia.

El Servei d'Ocupació de Manacor compta amb diverses entitats especialitzades en la formació per dur a terme 'Ara és la teva'. Així, Secot s'encarrega de la formació per a emprenedors i impartirà els següents cursos: Introducció al Canvas. Generació de Models de negoci; Com elaborar un pla d'empresa; Màrqueting amb pocs recursos; Aspectes jurídics i fiscals de l'empresa; Habilitats empresarials; i Estudi de Mercat, estratègia digital. D'altra banda, l'entitat Cibervoluntarios imparteix els cursos adreçats a persones a la recerca d'ocupació, com ara: Curs de recerca d'ocupació; Com sobreviure a una entrevista de feina; i Administració electrònica. Així mateix, Cibervoluntarios també impartirà el taller Dona TIC. Finalment, durant els mesos d'abril i maig, Ana Seijo conduirà el programa Llançadora per a emprenedors.

'Ara és la teva' ha arrencat aquest dimecres a l'Espai Na Camel·la amb la sessió 'Introducció al Canvas. Generació de models de negoci', impartit per l'entitat Secot i dirigit a persones emprenedores. La delegada de Desenvolupament Local, Núria Hinojosa, ha assistit a la sessió inaugural del cicle, on ha explicat que l'àrea d'Ocupació de l'Ajuntament "ha dissenyat un calendari de formació contínua, gratuïta i de qualitat, en petites píndoles de 2 hores per millorar les competències de persones en recerca de feina. Per una altra banda, oferim una programació formativa a persones emprenedores orientada a la posada en marxa de la seva idea de negoci". Així mateix, ha agraït la col·laboració de Secot i Cibervoluntarios, que fan possible la impartició de la gran majoria dels cursos.

Per a més informació sobre els cursos, les persones interessades es poden adreçar a l'Oficina del SOM Manacor (carrer Major, 22), a desenvolupamentlocal@manacor.org o al 672608455.