18 persones superen el curs de Prevenció de Riscos Laborals del sector de la construcció a Manacor

06-Julio-2021

Devuit persones varen acabar la setmana passada el curs de Prevenció de Riscos Laborals per a treballs de picapedrer amb la qualificació d’apte. El curs s'ha impartit a Manacor entre el 28 de juny i l'1 de juliol gràcies a la col·laboració entre l'Ajuntament de Manacor i l'Associació de Constructors de les Illes Balears. El curs, gratuït i d'una durada de 20 hores, va tenir lloc a la seu de la delegació de l'Associació de Constructors a Manacor, situada a via Palma, 98 2n pis. L'entitat que imparteix el curs és la Fundació Laboral de la Construcció.

 

El curs, que va cobrir les 20 places disponibles, s'adreça preferentment a persones desocupades de Manacor, i totes llevat d'una eren persones aturades. Varen finalitzar la formació 19 persones, i 18 d'elles amb una qualificació d'apte. El curs és necessari i capacitador per a l'ofici de picapedrer, i facilita l'accés a una feina a les persones participants.

 

34 persones es varen preinscriure a aquest curs, pel que 14 han quedat en llista d'espera. Tant l'Ajuntament de Manacor com l'Associació de Constructors han expressat el seu desig i predisposició perquè pugui reeditar-se més endavant si és necessari. El perfil dels alumnes que han cursat la formació ha estat el següent: vuit menors de 30 anys, vuit majors de 45 anys i la resta, d'entre 30 i 45 anys.

 

L'Ajuntament de Manacor ha facilitat la inscripció a aquest curs obligatori per a totes aquelles persones que han de ser contractades per fer feina al sector constructiu.