L'Ajuntament de Manacor instal·la 70 nous contenidors de matèria orgànica a sa Torre, Son Fangos i ses Tapereres

23-Junio-2021

L'Ajuntament de Manacor continua amb la implementació progressiva del sistema de recollida de matèria orgànica a tot el municipi i que preveu que sigui completa el proper mes de setembre amb la instal·lació de fins a 400 contenidors marrons. El departament de Medi Ambient ha instal·lat 70 nous contenidors marrons de FORM (Fracció Orgànic Residu Municipal) al barri de sa Torre de Manacor, concretament a la zona compresa entre el passeig de l'Estació, avinguda del Tren i Mossèn Alcover, ronda del Port, ronda Felanitx, a la barriada de Son Fangos i ses Tapereres.

 

Els informadors ambientals de l'Ajuntament de Manacor han atès durant prop de tres setmanes els veïns d'aquests barris, han repartit les més de 600 targetes que ja s'havien sol·licitat i han ajudat a tramitar-ne de noves. El punt informatiu habilitat a la plaça de sa Torre hi serà fins aquest divendres de 10 h a 13 h i de 16 h a 19 h.

 

El delegat de Medi Ambient, Sebastià Llodrà, es mostra satisfet amb l'acceptació social d'aquesta implantació progessiva de la recollida de matèria orgànica. "Cada vegada hi ha més gent que s'acull a la tarifa reduïda i el fet que ens acostem amb un punt informatiu a peu de carrer arreu del municipi fa que els veïnats puguin conèixer de primera mà els avantatges ambientals i econòmics de reciclar".

 

L’Ajuntament de Manacor ja disposa dels 400 contenidors de recollida de matèria orgànica, tot i que la implementació es fa de manera progressiva per nuclis i/o barriades, ja que el departament de Medi Ambient prioritza l’atenció als veïns zona a zona i que la informació pugui arribar al major nombre de persones possible mitjançant atenció directa a peu de carrer.