L’Ajuntament de Manacor segueix fent feina per millorar les instal·lacions de l’escorxador i donar un millor servei

18-Febrero-2019
L’escorxador se sotmet a auditories contínues, que indiquen deficiències i proposen actuacions i millores. “En aquest sentit seguim les recomanacions que ens fan des de la direcció general de Salut; per això durant l’estiu i seguint el seu criteri vàrem millorar determinats aspectes de les instal·lacions, que s'han modernitzat per adaptar-se a les exigències actuals”, explica el regidor d’Agricultura i Sanitat, Antoni Sureda.

“Les auditories i els controls rutinaris que regularment passen les instal·lacions de l’escorxador han indicat alguns aspectes a millorar i des de l’Ajuntament i des de l’empresa que s’encarrega del servei de l’escorxador feim feina per garantir el bon funcionament de tots els elements i processos de l’escorxador”, afegeix Sureda. De fet en la darrera trobada entre els responsables de l’Ajuntament, els de l’empresa que desenvolupa l’activitat a l’escorxador, els mercaders i els empresaris del sector que l’utilitzen “vàrem poder definir les tasques que cadascú durà a terme”, ha concretat Sureda.

Des de l’Ajuntament volen “deixar molt clar a la ciutadania que la carn que surt de l’escorxador de Manacor se sotmet als controls pertinents, que realitzen diversos professionals, entre els quals hi ha els que depenen de la direcció general de Salut Pública del Govern de les illes Balears”. Per això tots els consumidors i també el sector ramader “poden confiar en l’escorxador”, declara Sureda.

Des de l'Ajuntament de Manacor "volem agrair la tasca dels responsables de Conselleria de Salut i de la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca del Govern per tota la col·laboració que han mostrat per mantenir i millorar l’activitat de l'escorxador”, ha explicat el regidor d’Agricultura i Sanitat de l’Ajuntament de Manacor, Antoni Sureda. “Durant la passada primavera vàrem fer feina conjuntament amb la direcció general de Salut Pública del Govern de les illes Balears per adequar l'escorxador municipal de Manacor a les exigències que marca la normativa actual i continuam col·laborant per modernitzar l’escorxador dia a dia”, afegeix Sureda.

“És cert que no ha estat un temps fàcil perquè durant els darrers mesos s’han hagut de regularitzar moltes situacions, hem hagut de mantenir contactes periòdics amb l’empresa que dona el servei a l’escorxador i també amb el sector ramader que l’utilitza amb l’objectiu de millorar els serveis que presta l’escorxador comarcal de Manacor”, conclou Sureda.