Ses Majestats els Reis d’Orient arriben als diferents nuclis del municipi de Manacor carregats d’il·lusió

07-Enero-2019
A la ciutat de Manacor un gran espectacle de ball va fer curta l’espera de tots els que volien veure l’arribada de Ses Majestats. A partir de les sis de l’horabaixa desenes de nins, nines i joves han interpretat grans coreografies i han animat el públic.

Una mica després de les 18.20 h el rei Melcior, el rei Gaspar i el rei Baltasar han sortit de la torre de ses Puntes i han saludat durant una bona estona tots els que esperaven veure els Reis Mags d’Orient. Els ha rebut la batlessa de Manacor, Catalina Riera, que juntament amb molts dels regidors de la corporació ha donat la benvinguda a Ses Majestats. Poc a poc han aparegut els cavalls, els estendards reials, i l’estrella que inicia la desfilada. I darrere tots aquests elements, les carrosses reials amb les seves respectives comparses, cornetes i tambors. Com ja és tradició Ses Majestats han arribat fins a la plaça del Palau i han saludat tots els nins i nines que els esperaven. Després, juntament amb els patges reials, han començat a repartir els regals per les cases de la ciutat.



A Porto Cristo Ses Majestats han arribat per mar. Un gran vaixell guiat per l’estrella ha entrat al port devers les set de l’horabaixa. Els Reis d’Orient i els seus acompanyants han arribat a la platja, on els esperaven centenars de veïnats. Després de dir algunes paraules Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar han pujat a les seves carrosses per dirigir-se a l’església, on els nins i nines esperaven rebre els seus regals.

A s’Illot els tres Reis d’Orient han arribat al mollet, on els esperaven emocionades les famílies residents a s’Illot. Després de saludar els nins i nines els Reis s’han dirigit fins al poliesportiu, on s’ha celebrat una gran festa i s’han repartit molts regals. I a Son Macià els Reis han arribat a les set de l’horabaixa; la desfilada, que ha acabat a la plaça, ha duit els tres Reis d’Orient a l’església, on han saludat els nins i nines i han començat a repartir regals. I finalment a Cala Murada els reis d’Orient han iniciat la desfilada des del parc i s’han dirigit cap a l’església acompanyats dels nins i nines i les seves famílies.