Els representants municipals feliciten Joan Gayà, el nou padrí del municipi, pel seu 100è aniversari

28-Diciembre-2018
Els familiars, els amics i els veïnats de Joan Gayà Gomila, varen celebrar amb una gran festa a la residència de Llevant el seu 100è aniversari. El nou padrí de tots els manacorins i les manacorines va néixer dia 27 de desembre de 1918 i per això ha estat testimoni de grans transformacions al municipi i al món. Tothom que el coneix i l’estima va voler compartir amb ella la festa que organitzaren a la seva residència. Des de l’Ajuntament de Manacor varen voler felicitar-la amb un petit obsequi de reconeixement que li entregaren la batlessa de Manacor, Catalina Riera; i la delegada de Serveis Socials i Gent Gran, Maria Isabel Bauzà.

Durant la festa que es va celebrar a la Residència de gent gran de Manacor tothom també va felicitar na Maria Nebot, una altra de les padrines de Manacor que dia 21 de desembre va fer 101 anys. Molts dels membres de la coral del Conservatori de Manacor varen voler assistir a la festa d’aniversari de la residència i varen oferir un repertori de cançons i nadales a la gent gran de Manacor.

A la mateixa festa, que es va celebrar dijous dia 27 de desembre, Catalina Adrover, Catalina Binimelis i David Gomariz també han celebrat l’aniversari durant el mes de desembre i tots tres superen els 90 anys. I Benito Gonzalez, Macià Ribes, Francisca Sureda i Catalina Vallbona també han fet anys durant el mes de desembre i tots superen els 80 anys.