El Patronat fa pública la imatge que ja llueixen les dessuadores oficials de les festes de Sant Antoni 2019

12-Diciembre-2018
Des del Patronat de Sant Antoni anunciaren que fins al pròxim dia 8 de febrer del 2019 es poden presentar a concurs els dissenys que aspiren a endur-se els 500 euros de premi i a convertir-se en la imatge de Sant Antoni per a l'any 2020.

El president del Patronat, Antoni Gomila, va aprofitar l’ocasió per donar l’enhorabona als guanyadors i animà tothom “a participar de la festa de la manera que més il·lusió faci a cadascú” i també donà les gràcies “a la parròquia per haver cedit aquest local per convertir-lo en botiga, i a tothom que participa als concursos que promou el Patronat, el del disseny de la imatge, el de fotografia, el de carrosses per les beneïdes, el de frontis o el de foguerons”.

El regidor de Festes, Mateu Juan, animar tothom “a participar a la festa amb seny i bevent amb moderació”. En aquest sentit Mateu Juan també va destacar “la feina que feim des de l’organització perquè tots respectem i estimem encara més les festes de Sant Antoni”. L’acte acabà amb un crit de “Visca Sant Antoni!” que tots els assistents entonaren abans de tastar els senyorets i la mistela que oferiren els organitzadors.