Els comerciants del municipi i l’Ajuntament animen tothom a comprar a Manacor, la botiga de Nadal

03-Diciembre-2018
L'Ajuntament de Manacor i l'Associació del petit i mitjà comerç de Mallorca (Pimeco) han posat en marxa la campanya Manacor, la botiga de Nadal. Aquesta iniciativa té com a objectiu consolidar la capital del Llevant com a punt de referència actiu i atractiu per fer-hi les compres nadalenques. De fet Manacor, la botiga de Nadal preveu tot un seguit d'activitats lúdiques destinades a dinamitzar la ciutat i afavorir que la gent s'hi desplaci i hi passegi per fer les compres nadalenques. Algunes de les activitats més destacades són les Atraccions de la plaça de Ramon Llull i el Trenet de Nadal, destinades als infants i les seves famílies.

De fet aquesta campanya "pretén posicionar Manacor com el que és, un municipi on hi podem trobar una oferta comercial i de serveis increïble que durant les festes té una força cultural i patrimonial molt potent", ha explicat la batlessa de Manacor, Catalina Riera. "Amb la campanya Manacor, la botiga de Nadal l'Ajuntament i Pimeco feim costat als comerços i proposam una oferta lúdica que dinamitza i fa visible tot el potencial de l'oferta comercial de Manacor", ha destacat la regidora de Comerç, Maria Isabel Bauzà. "Som petit comerç però som molts i estimam Manacor, per això sumam forces amb l'Ajuntament i oferim activitats i atractius com el trenet de Nadal i les atraccions per oferir encara més atractius a tothom que faci les compres al petit i mitjà comerç del municipi", ha destacat el president de Pimeco, Toni Fuster.

I és que des d'aquesta mateixa setmana i fins dia 6 de gener la plaça de Ramon Llull estarà plena d'atraccions per a tota la família. A més, els dies 21, 22, 28 i 29 de desembre i també els dies 3, 4 i 5 de gener el trenet de Nadal recorrerà Manacor i passarà per algunes de les principals zones comercials de la ciutat com na Camel·la, la rambla del Rei en Jaume, l'avinguda de Baix des Cós, la Via de Portugal, l'avinguda del Torrent, la ronda del Port, l'avinguda Mossèn Alcover, l'avinguda del Tren, la plaça de sa Bassa o el carrer de l'Amargura, entre molts altres indrets. A més del recorregut del Tren els comerciants també oferiran a tothom fotoreclams nadalencs i bústies per dipositar-hi les cartes a Ses Magestats els Reis d'Orient. Totes aquestes activitats estaran obertes a tothom però els clients del petit i mitjà comerç, mitjançant els tiquets de compra a les botigues adherides a la campanya Manacor, la botiga de Nadal, podran gaudir de franc de moltes d'aquestes activitats.