L’encesa dels llums encetarà les festes de Nadal, amb més de vuitanta actes que es reparteixen per tot el municipi

21-Noviembre-2018
Entre les moltes novetats que s’inclouen en el programa d’enguany s’ha de destacar els tallers que tenen per objectiu oferir alternatives lúdiques a l’ús de pantalles en infants de zero a tres anys, que se celebraran dia 22 de desembre a partir de les 10 h al Claustre. Però per Nadal no es poden oblidar els actes dedicats als infants. L’arribada del Pare Noel de dia 21 de desembre a Manacor i dia 24 de desembre a Cales de Mallorca; la dels patges reials dia 28 de desembre a la plaça del Convent de Manacor i dia 27 a Porto Cristo o l’arribada dels Reis d’Orient també concentraran desenes de famílies amb infants. Però això no és tot perquè els tallers, els concerts, els conta contes, i les activitats per a nins i nines són una constant en el programa d’enguany.

A més moltes altres activitats estan pensades per a tota la família. Visites al betlem de la plaça de ses Verdures, el Mercadet de Nadal que recorrerà el centre de vianants els dies 14, 15, 21, 22, 28 i 29 de desembre i dia 4 i 5 de gener o les atraccions infantils que del 2 de desembre al 6 de gener ompliran la plaça de Ramon Llull, ajudaran a mantenir ben viu l’esperit nadalenc a Manacor. Tot sense oblidar el trenet de Nadal que els dies 21, 22, 28 i 29 de desembre i també els dies 3, 4 i 5 recorrerà Manacor passejant tothom que hagi comprat al petit i mitjà comerç.

Des de l’Ajuntament han agraït “l’esforç de totes les persones, associacions, entitats i col·lectius que participen i que fan possibles aquestes festes, des dels voluntaris fins a les empreses i particulars que han programat actes dins i fora de programa”, ha destacat el delegat de festes Mateu Juan.