Manacor reconeix la tasca que durant tants anys ha fet Antoni Sureda com a inspector en cap de la Policia Local

13-Noviembre-2018
L'Ajuntament de Manacor ha volgut reconèixer la tasca que fins ara ha realitzat Antoni Sureda al capdavant de la Policia Local. Sureda, que va entrar en el cos de la Policia Local el 1985 i el 1997 passà a dirigir-la com Inspector en cap, deixa la primera línia policial però no deixa el cos municipal. A partir d’ara i a petició pròpia coordinarà el cos de Protecció Civil i assessorarà el futur Inspector en Cap, a més d’exercir altres tasques administratives.

Antoni Sureda va rebre un homenatge privat per part dels seus companys a la comissaria de la Policia Local de Manacor, que varen voler reconèixer la seva tasca i compartir l’alegria del fins ara Inspector en cap per seguir fent feina per a la gent de Manacor des d’una nova responsabilitat. La batlessa de Manacor, Catalina Riera; juntament amb el regidor d’Interior i de Policia, Miquel Perelló; han volgut agrair igualment que Antoni Sureda “hagi posat al servei de la ciutadania de Manacor l’experiència, la dedicació i la professionalitat durant tants d’anys i desitjam que assumeixi les noves responsabilitats dins el cos de policia amb la mateixa il·lusió que ha demostrat fins ara al capdavant de la Policia Local de Manacor”, ha manifestat la batlessa, Catalina Riera.

Antoni Sureda és membre de la Policia Local d’ençà del 1985. El 1988 va ascendir a caporal i alguns anys més tard, el 1995, a sergent. Només dos anys més tard, el 1997 va ser nomenat inspector en cap, una responsabilitat que ha exercit fins a la setmana passada i que l’ha convertit amb un dels caps de policia amb més experiència de Mallorca. De moment, i fins que des de l’Ajuntament es nomeni oficialment el nou inspector en cap, l’inspector Àngel Duró assumirà temporalment les funcions que fins ara desenvolupava Antoni Sureda.

“Crec que l’inspector Antoni Sureda sap que el poble de Manacor reconeix el valor de la tasca que ha exercit durant tants anys a la Policia Local”, ha manifestat el regidor d’Interior, Miquel Perelló. Des del departament “consideram que la seva experiència és un dels valors del cos policial manacorí i sabem que continua estant al servei de la Policia Local i dels manacorins i manacorines”, ha afegit Perelló.

“Hi ha hagut moments durs durant tots aquests anys però reconec que he estat un afortunat pel fet de poder servir el meu poble i la seva gent, ara ha arribat el moment de fer feina pels ciutadans de Manacor des d’una altra posició però seguiré estant al servei d’aquest municipi”, ha conclòs Antoni Sureda.