Comença el cicle “Manacor Tech Vespres” amb grans experts tecnològics al servei de la ciutadania i l’empresa

09-Noviembre-2018
Dins dels usos professionals va enumerar diferents activitats com fotografia i vídeo aeri, inspecció d'instal·lacions i estructures, la fotogrametria (models 3D sobre terreny), l'agricultura de precisió, la vigilància... L’expert també va exposar casos pràctics en els quals s'han introduït drons per a usos en emergències, va mostrar exemples d'usos futurs, prototips i desenvolupaments que s'estan duent a terme per diferents empreses i privades i organitzacions com la NASA i va enumerar exemples com el taxi aeri sense pilot provat a Dubai, la combinació Audi, Italdesign i Airbus per a transport de passatgers, els projectes d'Amazon per repartiment de paqueteria mitjançant drons...

Dins de l'ús d'oci es va projectar un vídeo sobre carreres de drons, que cada dia guanya més adeptes i va descriure les recomanacions que realitza l'Agència Estatal de Seguretat Aèria per a usos recreatius i esportius dels drons. Finalment Joan Morro va descriure els requisits legals per pilotar drons de manera professional. Durant la conferència es va poder veure a la sala una petita mostra de drons aportats per a la seva exhibició per Juan Morro, emprats en ús recreatiu, professional i per a l'entrenament de futurs operadors de drons.

Des del departament de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Manacor volen donar les gràcies a Joan Morro i a ABODRON per la seva disponibilitat per a realitzar la xerrada.