Olivier Charlier, un dels millors violinistes del món, ofereix classes i un concert en el Conservatori manacorí

29-Octubre-2018
Però els 24 alumnes matriculats a les classes magistrals que impartirà el violinista Olivier Charlier no seran els únics que aprofitaran la seva estada a Manacor. Olivier Charlier també oferirà un concert gratuït diumenge 28 d'octubre a les 19.00 h a l'auditori del Conservatori. Tocarà el quintet de corda en Do Major (D. 956, Op. Posth. 163) de Franz Schubert.

El concert constarà de quatre moviments: I- Allegro ma non troppo, II- Adagio, III- Scherzo i IV- Allegretto, i durarà uns 55 minuts. Olivier Charlier tocarà acompanyat de Sebastià Pou al violí, Sonia Krasnova a la viola, i Christoph Henkel i Emmanuel Bleuse al violoncel. Aquelles persones interessades a assistir al concert, poden passar per la secretaria de l'auditori a recollir una invitació de L'aforament del concert és limitat i les portes obriran a les 18.30 h per aquelles persones que tenguin invitació, i a les 18.50 h per aquelles que no en tinguin.

Olivier Charlier és un violinista distingit, que va ingressar precoçment al Conservatori de París com a alumne. Ha rebut el suport de diferents personalitats musicals, com Nadia Boulanger, Yehudi Menuhin i Henryk Szeryng. De ben jove va fer-se amb la victòria d’una impressionant sèrie de concursos internacionals: Concurs de Munic, Montreal, Sibelius, Jacques Thibaud, Indianapolis, Young Concert Artists (New York).

Ha estat convidat per orquestres destacades internacionalment i ha tocat per a les batutes de directors tan prestigiosos com Serge Baudo i Alain Lombard entre d'altres. Actualment és professor del Conservatori Superior de París.