I Mostra de persones emprenedores de Manacor

26-Septiembre-2018
El dia 5 d'octubre a la plaça de Ramon Llull es durà a terme la "I Mostra de persones emprenedores de Manacor". De 10.00 a 19.00 h, paradetes de persones emprenedores, de persones amb idees i de serveis d'assessorament a l'emprenedoria ompliran la plaça per poder promocionar els seus productes i serveis i assessorar futurs emprenedors.

Les persones emprenedores participants han emprès els seus negocis durant l'últim any i realitzen la seva activitat a Manacor. Imatge, activitats extraescolars d'oci i temps lliure, reforç educatiu, mare de dia, noves tecnologies, robòtica, drons, motos i experiències sorpresa es troben entre els participants a l'esdeveniment. S'oferiran demostracions, es realitzaran activitats, hi haurà concursos amb premis i promocions per donar a conèixer l'activitat que realitzen.

Les persones amb idees i en fase de desenvolupament del seu model d'empresa intentaran perfilar la seva idea durant la mostra i conèixer l'interès dels assistents en els productes i serveis que oferiran.

Per part dels serveis d'assessorament, hi participarà el Servei Municipal d'assessorament a emprenedors, l'IDI, UCTAIB (Cooperatives) per realitzar assessoraments als futurs emprenedors que ho necessitin en diferents aspectes com: centrat d'idees, constitució d'empreses i cooperatives, informació sobre subvencions, plans d'empresa, etc. ISBA, Caeb i ICO oferiran informació sobre finançament. Administracions com la Tresoreria General de la Seguretat Social també informaran sobre tràmits, bonificacions, certificats digitals, etc.

També hi haurà parades per promocionar els espais de cotreball i serveis privats d'orientació a persones emprenedores.

Com a complement i dins de la línia que realitza l'Àrea de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Manacor, durant les pròximes 3 setmanes es realitzaran xerrades per a persones emprenedores, professionals i públic en general a l'aula 1 de l'Espai Na Camel·la a les 19.00 h:
- Dimecres 26 es realitzarà un taller de Pla d'Empresa desenvolupat per personal tècnic de l'IDI.
- Dimecres 3 d'octubre des de la Tresoreria General de la Seguretat Social es realitzarà la xerrada "La via telemàtica: obligatòria per a autònoms" per informar sobre aquesta obligació efectiva a partir de l'1 d'octubre i com realitzar els tràmits en línia.
- Dimecres 10 d'octubre UCTAIB oferirà la sessió "Cooperatives, empreses de futur" amb diferents ponents especialitzats en normativa, fiscalitat d'aquest model d'economia social i en la qual també hi haurà un panell d'experiències de diferents cooperatives de Mallorca.
Inscripcions i més informació: 672 60 84 55 / aoterogarcia@manacor.org