Milers de persones omplen la XXI Fira de Setembre de Manacor, que ha desplegat una enorme oferta comercial a les avingudes

17-Septiembre-2018
La Fira de Setembre, que des de fa vint-i-un anys se celebra a les avingudes, celebra l'edició d'enguany amb un aire renovat que ha donat una nova empenta a aquest esdeveniment que es concep com la gran festa que marca el final de l'estiu i que celebra la vitalitat del petit i mitjà comerç de Manacor. I és que enguany la producció d'agricultura ecològica, l'artesania i la moda que es crea a Mallorca hi tenen un protagonisme especial.

Avui, diumenge dia 16 de setembre, és el dia gran de la fira. De les nou del matí a les vuit del vespre la I Fira de Producció Agrària i Ecològica conviu amb les paradetes de venda de productes d'artesania, de gastronomia i de producte balear. Unes trenta parades de productes ecològics ofereixen aliments, productes de fora vila, llavors i consells a tots aquells que volen iniciar un hort. I és que l'Associació de Producció Agrària i Ecològica de Mallorca ha fet pinya amb l'Ajuntament de Manacor per poder mostrar tota la feina que fan els joves productors per renovar les explotacions agràries amb una oferta renovada. A més, també formen part de la Fira de Setembre més de cent paradetes d'artesania i també molts dels negocis d'aquesta artèria comercial de Manacor.

Un altre dels atractius de l'edició d'enguany és la Mostra de Vehicles de Manacor, que complementa el recorregut de la fira durant tot el matí. Així la mostra, durant tot el matí ha fet que la fira arribi fins ben a prop de la nova rodona situada davant la residència de gent gran. Cal tenir en compte que un dels puntals del comerç manacorí és el motor. Per això el sector de l'automòbil s'ha volgut sumar a la XXI Fira de Setembre de Manacor. Així tothom que ha visitat la fira ha pogut veure de ben a prop tot tipus de vehicles nous i d'ocasió, que han ocupat l'avinguda de fra Juníper Serra durant el matí.

Una de les grans novetats d'aquesta edició de la Fira de Setembre és la I Desfilada de dissenyadors mallorquins, que durant el capvespre de diumenge mostra les col·leccions creades per nou joves dissenyadors illencs. Tothom que ho desitgi podrà seguir la passarel·la mitjançant les xarxes amb l'etiqueta #detotcor2018. A més a més tots els visitants de la fira han pogut gaudir de les atraccions de fira que envolten l'estació del tren. I demà, dilluns dia 17 de setembre, com ja és costum, el mercat setmanal es traslladarà a les avingudes i molts dels artesans que hauran participat en la Fira de Setembre sumaran les seves paradetes a les del mercat setmanal.