El període voluntari de pagament de tributs municipals comença el pròxim dia 15 de setembre i acaba dia 3 de desembre del 2018

12-Septiembre-2018
L'Ajuntament de Manacor, a través de l'Agència Tributària de les Illes Balears (ATIB), duu a terme la recaptació de tributs de cobrament periòdic anual dels rebuts municipals.

Per raons de seguretat i eficàcia, enguany serà el darrer any en què els contribuents rebran a ca seva avisos de pagament per carta. A partir de l'any que ve, l'obtenció dels avisos de pagament en període voluntari d'aquests tributs s'ha d'obtenir per via telemàtica, a través del CARTER VIRTUAL D'AVISOS, introduint el vostre codi de contribuent, al web de l'ATIB ( http://www.atib.es/ >; carter virtual d'avisos).

L'obtenció dels avisos de pagament també es pot fer de forma presencial a qualsevol oficina de recaptació de l'ATIB. La de Manacor està situada al carrer Pius XII, 17, baixos. Es recomana sol·licitar cita prèvia, que podeu demanar per internet ( http://www.atib.es/ >; Cita Prèvia) o telefonant al 971 678 404.

Tant des de l'Ajuntament de Manacor com des de l'ATIB us recomanam que, per comoditat vostra, domicilieu el pagament dels vostres rebuts. Trobareu més informació per fer-ho a la web http://www.atib.es/ >;Tributs Locals >; Domiciliació de pagament ) o presencialment a l'oficina de l'Agència Tributària de les Illes Balears.

Per pagar els impostos i les taxes municipals la ciutadania pot utilitzar el pagament telemàtic o acudir a la seva oficina bancària. Per fer-ho per internet s'ha d'accedir al web http://www.atib.es/ >; tributs locals >; Pagament de tributs locals de cobrament periòdic i utilitzar el servei de banca electrònica o bé la targeta de crèdit o de dèbit. Si el pagament es vol fer de forma presencial, els contribuents han d'acudir a la seva entitat bancària amb el seu avís de pagament.

Des de l'Ajuntament de Manacor informam que el període voluntari de pagament de l'any 2018 és el següent: De dia 15 de setembre del 2018 al 3 de desembre del 2018.