Cales de Mallorca serà l'epicentre de la commemoració del Dia del Turisme al municipi de Manacor

21-September-2022

Cales de Mallorca acollirà els propers 1 i 2 d'octubre les activitats per commemorar el Dia del Turisme. La Delegació de Turisme ha organitzat un cap de setmana d'actes amb l'objectiu d'acostar la cultura popular de Manacor i de Mallorca als visitants. La desfilada de gegants, amb l'Associació Cultural de Sant Domingo, donaran el tret de sortida al conjunt d'activitats; serà el dissabte primer d'octubre a les 18 h a la plaça de Mallorca i el carrer de Formentor. Tot seguit, a partir de les 18.30 h i fins les 20 h, l'aparcament de la platja des Domingos Grans acollirà una exhibició de globus aerostàtic. Una ballada de bot, amb Es Jai de sa Barraqueta, clourà els actes del dissabte.

El diumenge dia 2 d'octubre a partir de les 17 h, els més petits podran gaudir dels tallers infantils a pla plaça de Mallorca. El punt i final el posarà el Correfoc, a càrrec de Manafoc, al carrer de Formentor.

"L'objectiu és donar a conèixer el nostre patrimoni cultural i també fer actes més enllà de la temporada alta", ha assegurat la delegada de Turisme, Maria Antònia Truyols.

Les botigues del centre comercial de Cales de Mallorca estaran obertes dia 1 d'octubre i també hi haurà descomptes especials a les excursions en barca per a dissabte i diumenge.

S'han editat tríptics amb tota la informació de les activitats que es poden obtenir a la Delegació de Turisme de Manacor, a les Oficines d'Informació Turística i als allotjaments turístics del municipi.

 

Esdeveniment a Roma

La Delegació de Turisme organitza un acte de presentació del municipi de Manacor a Roma, amb l'objectiu de "donar més contingut" del viatge que l'Associació Cultural de Sant Domingo farà el 19 d'octubre en motiu de l'audiència papal dels Moretons. Per primera vegada, l'Ajuntament de Manacor farà un acte promocional com a municipi i on només es donarà a conèixer Manacor.

L'acte tendrà lloc dia 18 d'octubre i es farà a una sala multimèdia interactiva de l'oficina de Turespaña a Roma, situada a la plaça d'Espanya de la capital italiana. L'esdeveniment comptarà amb presència de turoperadors i mitjans de comunicació italians, que tendran accés al dossier informatiu i gràfic que ha preparat la Delegació de Turisme, tres vídeos promocionals, a més d'altre material de promoció del municipi.

"Aquest espai sol estar reservat per a les Comunitats Autònomes, pel que podem dir que Manacor serà el primer municipi que té accés a un acte d'aquestes característiques", ha assegurat Truyols, qui també ha agraït les facilitats de l'ambaixada espanyola i ha tengut un record especial per al diplomàtic manacorí Guillem Puerto.

 

Tardor promocional

Manacor també serà present a la World Travel Market de Londres, que tendrà lloc del 7 al 9 de novembre.

Així mateix, Turisme també ha presentat unes bosses de cotó amb un disseny per a promocionar cada un dels nuclis del municipi, que es poden aconseguir a les Oficines de Turisme de Manacor i de Porto Cristo. Properament també es repartirà un plànol del municipi amb un disseny especial amb una il·lustració de Pere Pascual.