Afers Socials destinarà 658.155 euros a l’Ajuntament de Manacor per finançar les 26 places dels dos centres de dia per atendre persones majors en situació de dependència

07-Juli-2022

La consellera d’Afers Socials i Esports, Fina Santiago, i el batle de Manacor, Miquel Oliver, han signat avui un conveni de col·laboració pel qual es garanteix durant tres anys el finançament dels dos centres de dia municipals (Manacor i Portocristo) i, en concret, de les 26 places per a persones majors en situació de dependència incorporades a la Xarxa Pública d’Atenció a la Dependència. La Conselleria d’Afers Socials i Esports destinarà en tres anys (2022-2024) un total de 658.155 euros a les 26 places cedides per mitjà de conveni de les 40 que disposen els dos centres de dia. En concret, 15 de les places disponibles per mitjà de conveni s’ubiquen al Centre de dia de Manacor i altres 11 places al Centre de dia de Portocristo.

La signatura del conveni ha tingut lloc durant la visita al centre de dia de Portocristo. A més de la consellera i el batle de Manacor, hi han assistit el director general d’Atenció a la Dependència, Gori Molina, i la regidora de l’àrea de polítiques transversals i delegada de Serveis Socials, Carme Gomila.

Amb la signatura d’aquest conveni, Conselleria i Ajuntament mostren la voluntat conjunta de continuar col·laborant en l’atenció integral cap a les persones majors en situació de dependència i reservant aquestes 26 places a l’atenció de persones majors en situació de dependència. La resta de places dels centres de dia són de l’Ajuntament de Manacor per atendre altres necessitats socials del municipi.