La segona edició d'Activa el teu projecte conclou amb set projectes empresarials

13-Mai-2022

La segona edició de la llançadora de projectes del Servei d'Ocupació de l'Ajuntament de Manacor 'Activa el teu projecte', destinat a impulsar la posada en marxa de projectes empresarials de persones emprenedores, ha conclòs aquest dijous després de tres setmanes de formació. En total, s’han presentat set projectes empresarials que han estat valorats per un tribunal conformat pels professionals Marina Noguerol, AODL de l’IFOC de Calvià; Ricardo González, mentor i formador de SECOT; i Mònica Rivera, orientadora empresarial de l’IDI. La llançadora ha consistit en una formació intensiva de franc, que ha conduït la formadora Ana Seijo.

“Desitjam a les set persones emprenedores que els projectes que han presentat deixin de ser una idea per convertir-se en una realitat i que tinguin molt d’èxit”, ha expressat la delegada de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Manacor, Núria Hinojosa, a la sessió de clausura del curs, que ha tengut lloc aquest dijous a l'Espai Na Camel·la.

La primera edició d’aquest programa va tenir lloc la primavera de 2021 i va concloure amb la formació de 14 persones emprenedores. Tots els assistents a les sessions d’Activa el teu projecte han rebut formació grupal sobre diagnòstic i desenvolupament de les habilitats emprenedores, la validació de la seva idea com a model de negoci, la realització d’un pla d’acció a tres mesos vista, els tràmits per a la posada en marxa, obligacions fiscals, pla d’empresa, etcètera, a més de rebre assessorament personalitzat d’una experta professional en emprenedoria.