L'Ajuntament de Manacor se suma al rebuig unànime a la violència al futbol i ajorna les competicions de futbol i futbol sala a les instal·lacions municipals

18-Februar-2022

L’Ajuntament de Manacor se suma al rebuig unànime a qualsevol tipus de violència, pel que les competicions de penyes esportives de futbol i futbol sala queden ajornades al municipi.

L’Ajuntament de Manacor se suma així a la suspensió de les competicions de futbol i futbol sala a a les Illes Balears anunciada per la Federació Balear de Futbol i no hi haurà competicions d'aquest esport aquest cap de setmana a les instal·lacions municipals. La Federació Balear de Futbol ha decidit ajornar les competicions previstes per a aquest cap de setmana a totes les Illes Balears en solidaritat als àrbitres que han patit i denunciat casos de violència física i verbal les darreres setmanes als camps de futbol illencs. El col·lectiu d’àrbitres també ha anunciat aturades a les competicions de Tercera Divisió i Regional Preferent.

L’aturada cerca la conscienciació social davant uns fets molt greus que no poden tornar a repetir-se. L’esport i la vida han d’estar lliures de violència.