Darrers Dies 2022: disfresses i rialles pels infants del municipi de Manacor

17-Februar-2022

S'acosten els Darrers dies i al municipi de Manacor els més petits podran gaudir de diferents espectacles d'animació infantil que es concentraran a patis de les escoles i altres espais públics. Els més petits podran celebrar i compartir les disfresses el proper dijous 24 de febrer, el Dijous Llarder, dia de la Rueta amb diferents activitats dividides per franges d'edat.

A Manacor, el Dijous Llarder hi haurà animació infantil als següents espais a partir de les 17 h:

  • Pati del CEIPIEEM Simó Ballester, animació adreçada a infants d'entre 6 i 12 anys.
  • Pati del CEIP Jaume Vidal, animació adreçada a infants d'entre 12 i 16 anys.
  • Pati del Molí d'En Xema, animació d'infants d'entre 6 i 12 anys,.
  • Pati del CP Es Canyar, animació adreçada a infants d'entre 0 i 6 anys.
  • Pati del CEIP Sa Torre, animació adreçada a infants d'entre 0 i 6 anys.

Així mateix, el diumenge 27 de febrer a les 18 h a Manacor hi haurà una Ballada popular amb el grup Tramudança a la plaça Ramon Llull on tothom que ho vulgui hi pot anar disfressat.

A Porto Cristo, el Dijous Llarder hi haurà animació infantil als següents espais a partir de les 17 h:

  • Plaça del Sol i de la Lluna, animació adreçada a infants d'entre 12 i 16 anys.
  • Plaça de ses Comes, animació adreçada a infants d'entre 6 i 12 anys.
  • Pati del Centre de Cultura, animació adreçada a infants d'entre 0 i 6 anys.

A s'Illot, el Dijous Llarder hi haurà animació infantil i cercavila amb batucada amb un itinerari que sortirà a les 17 h de la plaça del Mollet cap a la rotonda del pont pel passeig, pujarà pel camí de la Mar fins a l'avinguda dels Pins. Després, anirà cap al carrer de l'Anfós, CEIP Talaiot, avinguda Rosella, camí de la Mar, cap al carrer Gira-sol, al poliesportiu girarà cap a l'avinguda del Llop fins al carrer Vauma, passeig davant la mar, avinguda dels Pins, carrer del Llop i acabarà al Poliesportiu.

A Cales de Mallorca, hi haura animació infantil a partir de les 17 h al Centre Cívic.

El departament de Festes de l'Ajuntament de Manacor agrareix la col·laboració dels centres educatius i les associacions que han col·laborat per poder tenir una Rueta el més normalitzada possible donades les circumstàncies a nivell sanitari. Es prega a les famílies i assistents que compleixin amb les normes establertes, com ara l'ús de la mascareta obligatori a partir dels 6 anys, no menjar ni beure dins el recinte escolar, no fer ús dels espais educatius ni del material que es troba dins el recinte escolar i es prega que es tingui cura de l'entorn. En cas de famílies amb més d'un infant, es recomana que s'opti per l'animació orientada al més gran.