L’Ajuntament de Manacor habilitarà un bus gratuït per poder anar a Son Coletes per Tots Sants

27-Oktober-2021

En motiu de Tots Sants, l’Ajuntament de Manacor amplia els horaris d’obertura i tancament del cementeri municipal, que passaran a ser de dijous 28 d’octubre a dilluns 1 de novembre de 9 h a 19 h.

 

Dilluns 1 de novembre de 2021, de les 11 h a les 12 h un quartet de música clàssica estarà ubicat a l’entrada del Cementeri. El mateix dia de Tots Sants a les 16 h se celebrarà la missa de Tots Sants, que es durà a terme a l’interior del recinte de la part antiga del Cementeri municipal, a la zona de la sepultura central, on hi ha l’altar, un espai obert i a l’aire lliure. Es complementarà l’acte de celebració de la missa amb l’actuació de la Coral de Binissalem. Per a la celebració de l’acte, la brigada municipal hi traslladarà 400 cadires i un equip de so. Les persones assistents hauran de romandre assegudes durant tot l’acte.

 

L’Ajuntament també habilitarà un punt de desinfecció de mans als dos accessos i l’ús de la mascareta serà obligatòria dins el recinte en tot moment per tots els assistents els dies 31 d’octubre i 1 de novembre. La resta de dies l’ús de la mascareta serà obligatòria quan no es pugui mantenir la distància de seguretat.

 

Dia 1 de novembre de les 9 h a les 18 h hi haurà una ambulància de suport vital bàsic amb un equip d’intervenció en primers auxilis, reforçat per un infermer. De dia 29 d’octubre a dia 2 de novembre també es disposarà d’una cabina sanitària per a persones amb mobilitat reduïda, ubicada a la part de l’ampliació del cementeri.

 

Per a facilitar l’accés a Son Coletes, dia 1 de novembre l’Ajuntament de Manacor posarà a disposició de la ciutadania el servei de mini bus gratuït per a desplaçaments entre la Plaça Ramon Llull i el Cementeri. L’horari serà el següent: - 15.30 h Plaça Ramon Llull al Cementeri municipal - 17.30 h Cementeri municipal a la Plaça Ramon Llull. Així mateix, també s’habilitarà una zona d’aparcament al lateral del recinte del Cementeri.

 

L’Ajuntament de Manacor també ha sol·licitat la col·laboració de Protecció Civil per garantir les mesures de seguretat oportunes per a dia 1 de novembre.