L'Ajuntament de Manacor ha recepcionat aquest dimarts les obres del CEIP Sa Torre

31-August-2021

L’Ajuntament de Manacor ha recepcionat les obres del CEIP Sa Torre, que han anat a càrrec de la Conselleria d’Educació i Formació Professional i que han suposat més 1,6 milions d’euros d’inversió. El batle de Manacor, Miquel Oliver, i el delegat d’Educació, Mateu Marcé, han acompanyat els tècnics responsables de certificar la recepció, que s’ha signat i fet efectiva aquest dimarts matí al centre educatiu.

 

L’alumnat del CEIP Sa Torre, que des de l’octubre de 2018 s’havia hagut de desplaçar a les instal·lacions de l’IES Manacor arran d’una plaga de formiga blanca, ja podrà començar el curs 2021-2022 a la seva escola i podrà gaudir dels nous espais i millores fetes amb la reforma integral.

 

El batle de Manacor, Miquel Oliver, ha assegurat que «a partir d'avui l'Ajuntament es posa a disposició de l'equip directiu i de la comunitat educativa, per tal que el curs comenci d'una vegada amb normalitat al CEIP Sa Torre després d’una llarga espera». El delegat d’Educació, Mateu Marcé, ha explicat que la neteja i trasllat del material que ja hi havia al centre abans d’haver d’evacuar-lo anirà a càrrec de l’Ajuntament de Manacor.

 

L’Ajuntament de Manacor agraeix a tota la comunitat educativa del CEIP Sa Torre l’esforç fet durant els darrers cursos.