‘Manacor amb la música’, un cicle de catorze concerts d’octubre a desembre

13-Oktober-2020

Manacor comptarà amb un cicle musical de catorze actuacions entre el 23 d’octubre i el 6 de desembre. El cicle ‘Manacor amb la música’ està organitzat per l’Ajuntament i l’empresa Contemporánea i tindrà lloc a l’envelat que s’instal·larà a la Rambla del Rei en Jaume.

 

El jazz i la música d’autor seran els protagonistes d’aquest cicle, que pretén proporcionar una oferta cultural al municipi i també donar una oportunitat als artistes i tècnics de poder seguir oferint els seus serveis en un moment molt complicat per a la cultura.

 

De les catorze actuacions, sis compten amb músics del municipi de Manacor. Les actuacions es duran a terme a un envelat de 300 metres quadrats que s’instal·larà a la Rambla del Rei en Jaume, amb una limitació de 100 assistents, d’acord amb les mesures sanitàries contra la Covid19.

 

Les entrades seran de franc i s’hauran d’adquirir ‘online’ mitjançant el portal Mallorcatickets.com. Una vegada tretes, el programa bloquejarà de manera automàtica els seients de devora per seguretat i d’acord amb les mesures sanitàries actuals.

 

El delegat de Fires, Carles Grimalt, ha destacat la satisfacció que «un bon grapat dels músics del cartell són de Manacor i, dels que al voltant d’un 40% són dones, el que permet avançar cap a la igualtat».

 

Per la seva banda, Felipe Menéndez coordinador musical de Contemporánea, ha destacat l’heterogeneïtat del cartell, tant pel que fa als estils com als orígens. Així mateix, ha explicat també que, gràcies a la col·laboració amb l’Ajuntament de Manacor, enguany dos dels concerts del Jazz Voyeur Festival es realitzaran a l’Auditori de Manacor.