AGRAÏMENT A LES TREBALLADORES DEL PROJECTE SOIB VISIBLES

05-Mai-2020
 
Volem donar les gràcies a les vint-i-dues persones que han treballat a l'Ajuntament durant sis mesos a través del programa SOIB Visibles 2019 – 2020 (Exercici 2019), programa promogut pel SOIB, per fons de l'Estat a través de la Conferència Sectorial i pel fons per afavorir l'Impuls del Turisme Sostenible (ITS). Aquest programa fomenta la contractació de persones majors de 30 anys en situació d'atur de llarga durada per un període de sis mesos a jornada completa. 
 
Paral·lelament, les treballadores han seguit un procés d'orientació laboral executat pel SOIB per afavorir-ne la posterior inserció en el mercat laboral ordinari.
 
Els departaments on han estat destinades han sigut Serveis Generals, Medi Ambient, Serveis Socials, Comerç, Educació i Esports.
 
Núria Hinojosa, delegada d'Ocupació, ha valorat molt positivament aquest programa d'inserció laboral que ofereix als ajuntaments la possibilitat de contractar personal amb l'objectiu de reforçar els serveis municipals, alhora que vint-i-dues persones s'han format i han adquirit experiència professional en activitats d'utilitat pública o d'interès social.