El I Torneig Open 2200 Ciutat de Manacor d’escacs durà fins a l’Espai na Camel·la els millors jugadors del món

27-November-2018
Des de l’Ajuntament “estam molt agraïts al Club Reis i Dames de Llevant, fa molta feina per despertar i fer créixer l’afició pels escacs a Manacor i a tota la comarca i ha decidit tirar endavant aquest torneig que du el nom de la nostra ciutat i que neix amb vocació de continuïtat”, ha declarat el regidor d’Esports, Miquel Perelló.



El primer Torneig Ciutat de Manacor d’Escacs acabarà diumenge dia 9 de desembre amb el lliurament de trofeus. I és que rebran trofeus i obsequis els tres millors classificats de la categoria general i de la categoria sub 16. També rebran un trofeu el quart i el cinquè classificat de la categoria general i es distingirà el millor jugador sub 1800 i el millor jugador sub 1600. “Volem donar continuïtat a la feina que fan els joves del club i donar-los l’oportunitat de projectar-se en els sistemes de puntuació oficial amb partides lentes que donin temps a pensar les millors jugades, perquè a Manacor i a la comarca hi ha molt de talent”, ha explicat el monitor i membre del Club, Manuel Queirolo.



I és que durant la presentació del Club també s’ha fet un petit homenatge als membres del Club que varen participar en el passat torneig mundial d’escacs, que es va acabar dia 16 de novembre. Allà la jugadora manacorina Cristina Sureda va quedar classificada com la 43a millor jugadora del món i és la jugadora millor classificada de l’Estat en la seva categoria. En el mundial també hi participaren Miquel Sureda i Julián Nieto, que com na Cristina han rebut un petit obsequi per part de l’Ajuntament.



Aquelles persones interessades en participar en el torneig o en formar part del Club d’Escacs Reis i Dames de Llevant poden enviar un correu electrònic a reis.dames.llevant@gmail.com o telefonar al 615 35 15 53.