Manacor crea una nova zona per a vianants al voltant del Claustre, la plaça del Convent i la plaça Font i Roig

23-November-2018
Per fer possible aquesta nova zona per a vianants "s'han canviat el sentit de circulació del carrer den Muntaner, del carrer de les Moreres i del carrer de Sant Vicenç", ha explicat el regidor de Policia, Miquel Perelló. La setmana que ve entrarà en funcionament la nova senyalització viària i "començarà una intensa campanya d'informació als veïnats i veïnades perquè creim que aquesta és la millor solució possible; però escoltarem les persones que han de conviure amb aquesta nova àrea i en aquest sentit estam oberts a petits canvis", ha explicat la batlessa, Catalina Riera.

"S'hauran perdut una desena d'aparcaments i està clar que no es podrà aparcar en aquests carrers ni a les places però evidentment s'habilitaran aparcaments per a discapacitats i també zones de càrrega i descàrrega per a vehicles comercials", ha explicat la regidora d'Urbanisme, Isabel Riera.

Així, "per la nova àrea de circulació restringida (ACIRE) només hi podran circular els residents a les places i els carrers afectats" ha explicat el regidor d'Interior i Policia, Miquel Perelló. A partir de finals de la setmana que ve "la policia explicarà les noves restriccions al trànsit que afecten aquesta zona abans de començar a imposar sancions als que no respectin la nova senyalització", ha afegit Perelló. Des de l'Ajuntament han informat que moment el control circulatori en aquesta zona es farà amb presència policial però "els tècnics de la Policia Local fan feina per poder instal·lar càmeres amb lectors de matrícula que permetin automatitzar el control del trànsit a la zona de vianants", ha conclòs el regidor de Policia.